Hoe zorgt u ervoor
dat kijkers enthousiast worden over uw huis? Het kopen van een huis is gebaseerd op emotie; het gevoel moet goed zijn. Vastgoedstyling is kort gezegd het verkoopklaar maken van de woning, zodat deze optimaal gepresenteerd wordt en aantrekkelijk is voor een breed publiek van potentiële kopers. Het resultaat: de verkoopkansen van uw woning nemen beduidend toe! Uit ervaring weten wij dat bij het verkopen van een huis, Vastgoedstyling meer effect heeft dan het verlagen van de vraagprijs. Niet voor niets werken ze in Amerika bijna niet meer zonder deze dienst alvorens een pand in de verkoop of verhuur gaat.

Door een andere opstelling van het aanwezige meubilair, een verandering van kleur, het toevoegen of juist weglaten van accessoires kunt u uw woning een geheel andere uitstraling geven. Indien nodig is het mogelijk om meubels en accessoires te huren (meubelverhuur in eigen beheer) Benut de kans van de eerste indruk en maak uw huis verkoopklaar door een verkoopgerichte interieurindeling.

MOOIS kan met elk budget aan de slag,en werkt met de hands-on mentaliteit. Verbetering zit namelijk niet altijd in dure oplossingen.
Voor u het weet is “het object” verkocht tegen een betere prijs.

Indien nodig heeft MOOIS een KLUSTEAM klaarstaan om schilder, timmer, tuin , opruim, schoonmaak diensten te leveren. Deze dienst is ook geschikt vooraf aan de fotoreportage voor huurwoningen , modelwoningen, lege woningen , kantoren en bedrijfspanden die een styling nodig hebben .